No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Meryl-Streep-011

 1. Mantenir de forma regular i constant unes cures dermatològiques  adequades ajuda a minimitzar els signes de l'envelliment. Una adequada i primerenca prevenció, si bé no evita totalment l'envelliment, pot ajudar a mitigar o retardar els signes visibles del pas del temps.
 2.  

 3. Fomentar uns bons hàbits higiènic-dietètics, cures dermatològiques adequades a cada situació i tipologia de pell i, de forma especial, unes pautes que minimitzin l'impacte nociu de la radiació solar són les mesures més efectives per pal·liar els efectes de l'envelliment i minimitzar els efectes adversos associats.
 4.  

 5. Aplicar fotoprotector sobre les zones exposades a la radiació solar durant tot l'any. Adequar les seves característiques a la zona a tractar, grau d'insolació i condició ambiental. Utilitza mesures fotoprotectores en les hores de màxima insolació (barrets, gorres, mocadors, viseres, samarretes, etc.).
 6.  

 7. Utilitzar en la higiene diària productes dermocosmètics suaus, poc agressius i respectuosos amb el mantell hidrolipídic cutani per minimitzar els problemes de sequedat cutània propis de persones d'edat avançada. Es recomana la utilització d'agents amb un pH àcid, proper al fisiològic de la pell, res deslipidificantes, ni irritants.
 8.  

 9. Hidratar i nodrir regularment la pell de tot el cos, ja que el baix contingut hídric característic de les pells senils és el que condiciona la seva pèrdua d'elasticitat, emoliencia i finor.
 10.  

 11. S'ha de prestar especial atenció a l'àrea facial (contorn de llavis i ulls), on s'han d'utilitzar dermocosméticos que combinin l'efecte fotoprotector amb propietats reafirmants i regeneradores. El pH d'aquests productes ha de ser pròxim a 7, adequat a les característiques de la pell senil.
 12.  

 13. Realitzar visites periòdiques al dermatòleg, així com autoexploracions per poder detectar qualsevol canvi dermatològic susceptible de ser valorat per l'especialista.
 14.  

 15. Seguir una dieta completa, sana i equilibrada, especialment rica en fruites i verdures que aporten vitamines amb una reconeguda capacitat antirradicalar (vitamina A, E, C i betacarotè), essencials per mantenir la pell sana i prevenir els signes de l'envelliment.
 16.  

 17. Mantenir una adequada hidratació oral, ja que la deshidratació natural de la pell senil s'ha de compensar tant exteriorment - mitjançant l'aplicació de dermocosmètics hidratants - com des de dins mitjançant la ingesta de líquids.
 18.  

 19. Evitar ambients molt contaminats, així com el consum de tabac i alcohol. Controlar l'estrès i l'ansietat.
crossmenuchevron-right