No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Fa pocs dies que hem entrat a la tardor, la temperatura ha baixat, el cel està gris i ennuvolat, a Olot ja es respira rutina hivernal. Per molts el setembre és el mes dels bons pensaments, l'inici d'activitats, el moment d'organitzar l'agenda i segurament d'apuntar-se al gimnàs, entre moltes altres coses.

Per a nosaltres, el setembre és el mes de preparació per l'hivern, un mes clau per començar amb la prevenció de grips i refredats per aquelles persones més sensibles, un mes per cuidar al nostre cos i regalar-hi una desintoxicació, un mes per reforçar les defenses de l'organisme, un mes per enfortir el cuir cabellut...

Si ets de les persones que fàcilment et refredes o agafes una grip, recorda la paraula PREVENCIÓ  més que ningú. Quan parlem de prevenció  ens referim a la preparació i enfortiment del propi organisme per tal que estigui més preparat perque el virus de la grip o un simple refredat passin de llarg.

OSCILLOCOCCINUM

oscillococcinum medicament homeopàtic

Oscillococcinum

Medicament homeopàtic que s'utilitza tant en els estats gripals com durant el període d'exposició és a dir per prevenció.

A qui li recomanem?

Apte per a totes les edats i per tots els historials mèdics ja que no provoca efectes secundaris. Per tant es recomana tant per nadons com per adults.

Com pendre Oscillococcinum?

La posologia varia segons el moment en el que s'intervé:

Als bebes fins als 2 anys, donar la meitat  d'un tub

Pendre directament el contingut enter d'un envàs unidosi a sota de la llengua fins a la seva completa dissolució.

INNMUNO4 REDOXON

inmuno4 Redoxon per la prevenció de la grip

Inmuno4 Redoxon

El Zinc i la vitamina C contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari. L'Echinacea ajuda a reforçar el sistema immunitari optimitzant les defenses naturals de l'organisme.

A qui li recomanem?
Està formulat amb ingredients naturals. Pensat per aquelles persones (adults i nens majors de 12 anys) que vulguin ajudar el sistema immunitari davant dels primers processos derivats del fred.

Com pendre Inmuno 4 Redoxon?
Els primers símptomes dels processos gripal  prendre 2 sobres al dia i continuar amb la presa d'un sobre el temps que duri el procés. Es recomana un màxim de 7 dies.

Durant els canvis estacionals i en èpoques de gran activitat física o mental, es recomana prendre 1 sobre al dia durant 14 dies, per tal d'ajudar a mantenir i reforçar les defenses naturals de l'organisme i repetir si cal amb un període de descans equivalent (14 dies).

Aquest producte té un agradable sabor a taronja i es dissol directament a la boca sense necessitat d'aigua.

Pensada exclusivament pels més petits de la casa

Oli de massatge «INMUNITAT»

pranabb_inmunidad

És un oli amb certificació Bio, a base d'olis essencials de Palmarosa, Avet negre, Katrafay, Marduix, Romaní Verbenona.
Aquesta sinergia aromàtica és una excel·lent aliada per mares i pares que volen oferir la màxima protecció al seu nadó.

Consell de Dominique Baudoux, farmacèutic i aromatòleg:

«A l'hivern, a la guarderia o després de qualsevol episodi delicat, és bo donar una empenta a les defenses naturals dels més petits. »

Com aplicar l'Oli de massatge INMUNITAT?

A partir dels 3 mesos. Posar 3 gotes a la planta del peu (de tots dos) dos cops al dia (matí i vespre)

Per qualsevol consulta conacteu amb nosaltres.

Al servei a la teva salut.

crossmenuchevron-right