No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Si el que t’ha portat fins aquí és voler evitar les pessigades dels mosquits, el primer que has de saber és que hi ha dos tipus de repel·lents, els repel·lents químics i els repel·lents naturals. Queda’t fins al final, hi ha un repel·lent que no falla mai.

 

Repel·lents químics

 

La majoria d’aquests tipus de repel·lent té dins la seva composició un ingredient comú: el DEET. Aquest element pot ser-hi present en concentracions que poden arribar fins al 50%. També hi podem trobar altres substàncies com Icardin o IR3535. Tots els productes pels mosquits que es comercialitzen han passat els controls sanitaris i tenen l’aval de l’EPA (Agència mediambiental dels Estats Units), així que podem utilitzar-los amb tranquil·litat. De totes maneres, no s’aconsellen en nens petits, ja que aquests tenen certa capacitat d’absorció per la pell.

Des de la farmàcia et recomanem el Repel.lent Relec Extra fuerte i també el Nompikis amb una olor més agradable

 

Nompikis repel·lent

Repel·lents naturals

Estan fets amb olis essencials com citronella, gerani d’Egipte, oli essencial de llimona... Funcionen molt bé però, a diferència dels repel·lents químics, tenen un temps d’acció més curt i cal aplicar-los més sovint.

En nens menors d’un any no és aconsellable cap tipus de repel·lent aplicat directament a la pell.

A partir d’un any el repel·lent més adequat és el Gerani d’Egipte.

El ledum pallustre amb homeopatia és una bona manera de fer prevenció durant tota l’época d’estiu.  

 

LA VERITAT SOBRE EL MOSQUIT TIGRE

 

Sentim el nom i més aviat ens espanta, però el mosquit tigre rep aquest nom per les ratlles negres i blanques que recobreixen el seu cos. A més, a Catalunya aquest tipus de mosquit no és transmissor de cap tipus de malaltia, per la qual cosa no hem de patir. Sí, ja pots respirar tranquil. L’única preocupació extra que dóna el mosquit tigre és que té més mala bava i la seva picada és més dolorosa que la del mosquit comú.

 

 

Potser no sabies que:

Els mosquits femella ens piquen per un “acte d’amor”, ja que utilitzen la nostra sang per alimentar-se i començar la posta d’ous.

 

Si et cal informació sobre el virus zika, aquí et deixem un dels nostres articles.

Quins repel·lents recomanem?

 

 

 

I per últim, si el que buscaves era el repel·lent infal·lible, et direm que no el venen a les farmàcies i no és altre que una mosquitera o similar, ja que és la millor manera d’evitar que els mosquits s’acostin.

 

 

Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres.

Bon estiu!!

crossmenuchevron-right