No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

irene png

Avui em teniu a mi per aquí, l'Irene, per explicar-vos alguna coseta sobre la protecció solar. És fonamental que ens protegim bé. El sol arriba de la mà de l'estiu, i és molt important estar conscienciats. Hem de protegir la nostra pell de la radiació solar. No ens cansarem -ni em cansaré- de repetir-ho.

Quins tipus de radiació solar hi ha i per què ens hem de protegir?

 

 

protecció solar

protecció solar

 

Com ha de ser un bon fotoprotector per una òptima protecció solar?

 

Un fotoprotector adecuat ha de protegir d'aquestes radiacions. Ha de contenir filtres químics o físics fotoestables que garanteixin una bona protecció. Ha de ser hipoal·lèrgic i adaptar-se a cada tipus de pell i necessitat.

 

No tots els efectes de la radiació UV són negatius

 

L'exposició solar comporta un efecte antidepressiu per la seva acció sobre la melatonina. La radiació UVB indueix la síntesi de la vitamina D necessària per afavorir la fixació de calci als óssos i altres processos vitals.

 

Per  què és recomanable comprar el fotoprotector a la farmàcia?

 

Des de la farmàcia us podem garantir que els protectors solars  son hipoal·lèrgics, no comedogènics (no obstrueixen els poros de la pell), testats sota control dermatològic i sense parabens amb filtres patentats i fotoestables que garanteixen una major protecció de les cremades i les intoleràncies solars i amb ingredients actius per ajudar a reparar el mal causat a l'ADN de les cèl·lules per part de la radiació solar.

Els protectors solars que tenim a la farmàcia s'adapten a cada indicació (home, dona, nen...), tipus de pell (sensible, seca, mixta, grassa), fototip (color de pell) i tipus d'exposició solar (platja, muntanya, passejades...).

A més, a la Farmàcia Sans tenim un dermoanalitzador que ens permet mirar individualment la pigmentació de la pell de cada persona i el SPF recomanat. 

 

 

Consells sota el sol

protecció solar

Gaudeix de l'estiu i el sol amb salut!

Si vens a la farmàcia amb el nostre dermoanalitzador podrem dir-te concretament quin SPF necessites segons la teva pell.

 

Irene, farmacèutica

firma-irene-png (1)

crossmenuchevron-right