No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Si està ennuvolat, puc prescindir del fotoprotector? Si m'aplico varies capes de protecció, augmenta l'eficàcia? Si em banyo el protector solar conserva el seu efecte? FALS, FALS  I FALS

Els núvols només bloquegen la radiació infraroja, responsable de la sensació de calor, però les radiacions ultraviolades poden traspassar els núvols sense cap problema, la major part del riscos segueixen encara que no vegis el sol. No et confiis i utilitza el protector de manera constant.

És inútil aplicar-nos moltes capes de crema solar ja que no augmenta l'index de protecció. Ens hem d'aplicar la crema per tot el cos de manera uniforme i anar repentint.

Els protectors solars no conserven el 100% de la seva eficàcia dins l'aigua, en funció de l'activitat que realitzem perdrà més o menys eficàcia.sol

Ja sabem doncs, que la protecció solar és imprescindible, especialment si passes tot el dia al sol. Les radiacions solars són les responsables del fotoenvelliment de la pell, de les taques, cremades i càncers.

Per aquest motiu, des de la Farmàcia Sans et recomanem un protector solar amb un SPF 30 com a mínim, sobretot en les primeres exposicions de l'any. No oblidis repetir el procés cada 2 hores i després de cada bany. I recorda que de 12:00 a 16:00 h s'ha d'evitar el sol ja que és la franja horaria en la que els rajos solars incideixen verticalment sobre nosaltres. A més, tenir la pell hidratada és fonamental, sobretot a l'estiu, ja que el sol, la sal del mar i el clor de la piscina la ressequen.

Un petit consell: Si a més, de l'after sun per la nit abans d'anar a dormir, t'apliques una crema hidratant habitual, estaràs contribuint a una millor regeneració de la teva pell.

crossmenuchevron-right