No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Els raigs solars augmenten la sensació de benestar. També són un factor important en la síntesi de vitamina D, que juga un paper fonamental en la lluita contra diferents malalties i és essencial per la pròpia estructura òssea. Massa exposició als rajos UV solars poden provocar series lesions cutàneas e inclús càncer de pell.

Els raigs UVB penetren a l'epidermis i provoquen cremades i danys directes a l'ADN  cel·lular. Els raigs UVA penetren a més profunditat i activen la formació de radicals lliures. Aquests poden causar al·lèrgies al sol, i produir danys directes a l'ADN, fet que provoca una reducció en l'activitat cel.lular i augmenta la velocitat d'envelliment de la pell.

Per això la importància de protegir-nos amb protectors amb una protecció solar de factor alt.

Protecció solar Eucerin

Aquest any us volem oferir una línia de protecció solar molt completa de la mà d'EUCERIN.

Eucerin ha desenvolupat un sistema de protecció tridimensional, que portegeix la capa interna i externa dels danys dermatològics provocats pel sol.

Una combinació efectiva de filtres UV físics i filtres UVA/UVB d'ampli espectre assegura una protecció eficaç a les capes superiors de la pell.

A més, proporciona una tercera dimensió, la novedosa protecció biològica gràcies al poderós antioxidant natural, el Licocalcón, que reforça la pell en profunditat.

El Licocalcón es diposita a la capa més profunda de la pell, oferint una protecció efectiva a les cèl·lules de la pell contra els danys que provoca la radiació solar com són la formació de radicals lliures.  És un ingredient natural extret de les arrels de la planta.

Factor de protecció solar en funció de la sensibilitat de cada tipus de pell i la radiació solar del moment i el lloc on ens trobem

Nivell d'Intensitat solar

 

 

crossmenuchevron-right