No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Netejar, oxigenar, hidratar, protegir... Et fa mandra només de pensar-ho?

Estem a una època complicada per la pell; no només necessita recuperar-se de l’ hivern, també s’ ha de preparar de cara a l’ estiu; i això sense parlar de les possibles al.lèrgies que et puguin afectar.

Només de pensar en la llet netejadora, el tònic facial, la mascareta i la crema et fa mandra i si a sobre has de pensar-hi al matí i a la nit, quasi et venen ganes de plorar. No et deixis guanyar pel cansament i l’ astènia primaveral (estat en el qual estàs cansada, fatigada i sense ganes de res).

  Utilitza la cosmètica multifuncional. Tu treballes menys perquè ella treballa més. Són una nova generació de cosmètics que combinen varis actius específics en un sol producte i que et faciliten la vida, estalviant-te molt de temps, espai i diners.

El primer pas en la rutina de cuidar-te la pell és la neteja. Si tens  poc temps o en tens poques ganes, l’ideal és netejar la cara amb l’ aigua micel.lar, perquè amb un sol gest neteges, tonifiques i calmes la pell.

Sensilis Peeling Skin Delight

Aigua micel.lar Eucerin

Aigua micel.lar Eucerin

Sensilis Divine CC Cream

Després de l’ hivern, degut als canvis de temperatura, la falta de llum solar o la contaminació, la pell necessita descongestionar-se, oxigenar-se i equilibrar-se. Utilitza un peeling revitalitzant com el  Sensilis Skin delight Peeling negre revitalitzant  per donar lluminositat, estimular la regeneració cel.lular, allisar el relleu i unificar el to.

Una  bona opció  per la primavera són les CC creams amb SPF. Són tractaments perfeccionadors hidratants, antiedat, antioxidants, que donen color i un to uniforme i durader amb protecció solar. És ideal per dones que volen un producte “tot en 1” o per aplicar a sobre el tractament habitual.

El sol de primavera crema: augmenta la protecció solar. La primera causa d’ envelliment prematur (taques, arrugues, per no parlar d' altres perills) es deu a la falta de protecció de la pell front als raigs solars. Utilitza un factor de protecció adequat pel teu tipus de pell i fototip. Existeixen al mercat protectors solars antiedat amb àcid hialurònic o amb color com els Eucerin Anti-Age SPF50.

 

Cura antioxidant nocturna:

lluita contra l' envelliment sense adonar-te'n. Quan dorms el procés de regenaració cel.lular està en el seu millor moment, així que aprofita-ho. Recupera la pell de l' estrés de l' hivern amb un tractament antioxidant, calmant amb efecte detox.

Sensilis Supreme DTX és una combinació de 10 olis vegetals naturals i vitamines amb propietats regeneradores, antioxidants, antiedat i hidratants. També es pot utilitzar en cos i cabell.

 

 

Escrit per  Irene Iglesiasirene iglesias

crossmenuchevron-right