No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Ravintsara Cinnamomum camphora

Originari de Madagascar i denominat també Cinnamomum camphora quimiotip cineol, creix silvestre en els boscos tropicals humits i pot arribar a mesurar 15 metres. Les seves fulles són ovals, alternes, coriàcies i llargues, resistents i brillants per la part superior, que recorden la seva pertinença a la família de les Lauràceas. La floració té lloc de novembre a gener i produeix una baixa molt característica.Cinnamomum

Tradicionalment coneguda per les seves propietats:
antiviral i estimulant immunitari • antibacterià • anticatarral, expectorant • neurotónic (potent vigoritzant).

Precaucions especials:

Mantenir fora de l'abast dels nens petits.
És recomanable seguir una dieta variada, equilibrada i portar un estil de vida saludable.
No superar la dosi recomanada.
Excepte per indicació d'un metge o un farmacèutic, no utilitzar durant l'embaràs, lactància ni en nens menors de 3 anys.
Mantenir lluny de tota font de calor i llum.

Consell professional:

Via interna: 2 gotes d'AE quimiotipado 3 vegades al dia en sinergia amb niaulí o eucalyptus radiata, barrejades amb mel, oli d'oliva o sucre de canya sota la llengua, per a tots els estats virals i problemes nerviosos.
Via externa: 5 gotes d'AE quimiotipado 3 vegades al dia, en massatge a banda i banda de la columna vertebral o el tòrax, segons l'afecció que es vagi a tractar.
Habitualment per reforçar les defenses immunitàries: 6 gotes en aplicació local en l'arc dels peus o al tòrax matí i nit.

++++ Altament recomenat - (!) Utilitzar amb  precaució

crossmenuchevron-right