No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

L 'estiu convida a passar-nos la major part del temps fora de casa, el contacte amb la natura és gratificant, relaxa el cos i l'esperit. És una bona època per aprofitar el clima, per anar a la platja, fer excursions a la muntanya, gaudir del temps lliure amb els fills, vacances amb els nostres ...  Per a poder gaudir-ho, ens calen entre d'altres, dues mesures claus: protegir-nos del sol i dels mosquits.

Els mosquits són uns enemics terribles. Sabies que són els animals que causen més danys a la humanitat? Són petits, però ...déu-ni-do el mal que ens fan! Gaudim de l'estiu! dels capvespres, dels sopars a la fresca, però fem-ho protegits dels mosquits.  Ells són uns enemics que ens estan vigilant constantment, i aprofiten la mínima ocasió per alimentar-se de la nostra sang, i flash! ...  una pessigada aquí, una pessigada allà i com a conseqüència un vermell aquí i un bony allà.

Una manera pràctica que tenim per evitar els molests mosquits és conèixer què els resulta atractiu  i com evitar-ho. Així cal saber que per exemple el vespre és la seva hora preferida, també que els agraden els colors clars i cridaners. Per tant caldria fugir de colors fluorescents, dels grocs, dels taronges... Cal saber també que els mosquits els fascinen els sabors dolços i els perfums.

De totes maneres amb això no n'hi ha prou i ens caldrà recorre a l'ús de repel·lents per evitar la seva atracció cap a la nostra pell.

De repel·lents al mercat n'hi ha molts i de diferents, nosaltres aportem una formulació nova. Fugim dels repel·lents químics pels seus efectes negatius sobre nosaltres mateixos i sobre el medi i ens centrem en productes d'origen vegetal. Tots ells escollits per la seva  potència, la seva efectivitat, a més de ser productes d'alta tolerància per a la nostra pell.

Us els presentem:

foto 1 (1)

SANS Mosquits Repel·lent

Sinèrgia d'olis essencials caracteritzats pel seu poder repulsiu de mosquits i altres insectes voladors. La formula no conté alcohol sinó una base d'oli vegetal d'ametlles dolces, fet que no irrita la pell i li dóna la hidratació òptima per aquesta època.

Composició

Oli vegetal d'atmetlles dolces: De virtuts en té moltes. En aquesta fòrmula ens interessen les seves propietats hidratants, alta tolerància per a tot tipus de pell,...

Oli essencial de Citronela de Java: És el repel·lent per excel·lència. Té una aroma fresca amb una fragància cítrica molt característica.

Oli essencial d'Eucaliptus citriodora. Aquesta espècie d'Eucaliptus és molt diferent de la resta dels de la seva família doncs al fregar les fulles, desprenen un olor a llimona molt potent i semblant al de la Citronela.  Es caracteritza per la seva acció repel·lent de mosquits tant en aplicació cutànea com en difusior.

 

Amb una formulació paral·lela a l'anterior (eficàcia a 100 % i química 0 %), us presentem el complement del SANS Mosquits Repel·lent, que us caldrà fer servir després de la picada d'un mosquit, pensats per aquells despistats que no han set rigorosos contra aquests animalots.

foto 2 (1)

SANS Mosquits Calm

 Produeix una ràpida sensació calmant a la pell irritada després de la picada d’un insecte. La seva fórmula exclusiva és a base d’olis essencials amb una base de calèndula.

Composició

Oli macerat de calèndula. Que reforça les proteccions naturals de l’epidèrmis. Aquest oli forma una bona base pel producte ja que és un bon antiinflamatori que alleuja les pells irritades i serveix de bon calmant.

Oli essencial  despígol. És un oli essencial qualificat “d’urgència” perquè resulta molt eficaç per tractar picades d’abella, de mosquit, etc., per les seves propietats anti-tòxiques, analgèsiques i antiinflamatòries.

Oli essencial de Camamilla Romana. L'essència d'aquesta planta és un fantàstic i potent analgèsic. Molt ben tolerat per les pells més sensibles. Juntament amb l'espígol i la base de calèndula constitueixen una excel·lent sinergia per tractar tot tipus de picades d'insectes.

I només queda dir,.. que aquest any no us piquin els mosquits!

crossmenuchevron-right