No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Sans Penellons: la nova fòrmula

dits-pnellos

Els penellons són lesions en la pell produïdes pel fred intens o la humitat en persones que tenen problemes circulatoris.

Clínicament s’expressen com taques vermelles i inflamatòries que apareixen amb freqüència en mans i peus, tot i que també poden afectar el nas i les orelles. Són lesions doloroses que piquen quan la pell s’escalfa.

Es deuen a una hipersensibilitat al fred, que provoca una contracció acusada i ràpida dels vasos sanguinis i a continuació una dilatació que va acompanyada de picor i dolor.

Quines propietats té el Sans Penellsans-penellons1ons?

 

  • Oli essencial de Siempreviva: Planta excepcional per qualsevol tipus de traumatismes i reconeguda per les seves qualitats astringents i cicatritzants. Segurament podriem catalogar-lo com el més important de la formula.
  • Oli essencial de Xiprès: Molt beneficiòs per les seves propietats molt beneficioses per la circulació venosa i linfàtica.
  • Oli essencial de Canyella de Ceilan: La canella ofereix un oli essencial molt prestigiòs per les nombroses acciones beneficioses per la salut. En aquest cas, hem cregut necessari incloure’l per ser un tónic i estimulant general a més a més de fluïdificar la sang, i una de les inidcacions més destacades que produeix una sensació de calor.
  • Oli essencial de Camamilla Romana: Aquesta tan coneguda per les seves propietats calmants i anti-espasmòdiques, també se li sumen el gran poder antiinflamatori.

Indicacions i posologia:

Aquest producte s’utilitza com a protecció i prevenció dels penellons o extremitats molt fredes. Agafar la pastilla de Sans Penellons amb una mà i fregar-la a les zones afectades; mans i peus entre 3 i 5 vegades al dia.

No està indicat per embarassades, ni menors de 12 anys.

Consells de protecció contra el fred:

  • Protegir-se adequadament del fred; guants, mitjons gruixuts, prendes tèrmiques.
  • Mantenir la pell molt hidratada per evitar agressions externes.
  • Productes com alcohol i la nicotina poden empitjorar la circulació sanguínea.
[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right