No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Els sèrums han irromput amb força en el món de la cosmètica però encara són molts els que es pregunten per què serveix i com s'utilitza.

sèrum facial

Ús sèrum facial

Un sèrum facial s'ha d'aplicar amb el rostre net i sec. La quantitat a utilitzar són no més de 4 gotes per extendre'l per tota la superfície de la cara. S'espera uns instants per tal que el producte s'absorbeixi i seguidament s'aplica la crema hidratant de dia i nutritiva de nit. La protecció solar és l'últim producte de qualsevol dels tractaments que estiguis realitzant.

Els sèrums es poden utilitzar dues vegades al dia. Si solament ens l'apliquem una vegada és més aconsellable per la nit, abans de la crema nutritiva habitual.

Mai utilitzarem simplement el sèrum ja que hem de tenir molt clar que aquest producte és complementari a l'ús de la crema, i mai substitutiu. El sèrum actua a les capes més profundes. La crema ho fa a les capes més superficials. D'aquesta manera el sèrum ens prepara la pell per després rebre tots els actius de la crema. A més a més, un sèrum generalment porta molts principis actius però no especialment pensats en l'hidratació sinó que busquen reafirmació, nutrició, anti-edats, volum,...

El mercat trobem diferents tipus de Sèrums segons les necessitats de cada pell.

Sèrum remodelador intensiu amb una elevada concentració d'actius que combaten eficaçment la flacidesa. Aconsegueix elevar els trets gràcies al seu eficaç poder reafirmant i exerceix un efecte lifting inmediat. Afavoreix la reducció del doble mentó redefinint la textura de la pell. Fabricat sense parabens.

 

 

 

Aquest sèrum té una bona tolerabilitat cutània. Redifineix el contorn facial recuperant la pèrdua de volum tot incrementant la quantitat i el tamany de les cèl.lules.  Les petites arrugues i les línies d'expressió també es redueixen.

crossmenuchevron-right