No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Els nadons no saben respirar per la boca, per això, quan tenen mocs respiren amb dificultat i pot ser molt necessari realitzar rentats nasals.

Quantes vegades s'han de fer els rentats nasals?

como-limpiar-la-nariz-del-bebePodríem dir que el sèrum  fisiològic és "el mocador " dels nens petits, que encara no saben mocar. Si es té en compte aquesta idea, resultarà fàcil entendre la resposta a aquesta pregunta: cal fer tants rentats nasals com siguin necessaris perquè el nen estigui més còmode i respiri millor.

No obstant això, no és recomanable usar amb tanta freqüència els aspiradors de secrecions. La pressió de succió que produeixen pot ocasionar sensacions desagradables a l'oïda i ressecar la mucosa (pell que recobreix per dins nas). Així que és millor limitar el seu ús: una o dues vegades al dia, només si hi ha molt moc per aspirar (això es veu) i sense fer-ho de forma brusca.

Per netejar el nas amb sèrum  fisiològic existeixen diferents sistemes que es poden comprar a la farmàcia. Qualsevol mètode és igual d'eficaç si es realitza correctament. Potser siguin millor els envasos petits, ja que la utilització d'un mateix flascó, refredat després refredat, afavoreix la seva contaminació per gèrmens. També és important que cada nen tingui el seu propi dispositiu, perquè no es passin els virus d'un a un altre... que ho faran de tota manera.

Els rentats nasals no solen agradar als nens, de manera que de vegades cal fer autèntiques " claus marcials " per a poder-los subjectar.

crossmenuchevron-right