No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

El xarop biològic Aromaforce  (procedent d'agricultura ecològica) de Pranarom és un xarop formulat a base d'olis essencials d'alta qualitat farmacològica. La composició està reforçada amb pòpolis, per ajudar el propi organisme a mantenir les pròpies defenses naturals. La fòrmula  conté fructosa, un sucre simple amb un índex glicèmic molt baix, per tant amb moderació, és apte per a diabètics.

Eucaliptus Radiata

Conté olis essencials 100% biològics d': Eucaliptus radiata, Eucaliptus mentolat,  Abet balsàmic, Anís estrellat, Canella de Ceilan. Aquesta potent sinèrgia d'olis essencials ens proporciona propietats expectorants, mucolítiques, fluidificants, balsàmiques, espasmolítiques i emolients. Aixi que amb aquestes propietats, el xarop esta indicat per tos irritativa i productiva. També proporciona una descongestió del tracte respiratori superior donant un efecte calmant i refrescant, fet que fa que es pugui respirar millor.

Canyella de Ceilan

És important especificar que és apte durant l'embaràs, la lactància, i nens a partir dels 3 anys d'edat.

Posologia Xarop Aromaforce:

La dosis varia segons l'edat. Recomanem una cullerada de 5 ml cada 8 hores per embaràs i nens entre els 3 i els 9 anys.

Una cullerada de 10 ml cada hores per a majors de 9 anys.

A la Farmàcia ens agrada recomanar l'Aromaforce xarop Bio de Pranarom ja que considerem que la formulació és molt encertada, les concentracions d'olis essencials són suficientment altes per donar uns bons resultats. A més, el fet que sigui un producte 100% natural i biològic fa que sigui el nostre xarop per excel·lència. Els nostres clients estan contents i sabem que la composició és molt més segura i més innocu pel nostre organisme.

Pastillas Aromaforce de Pranarom

Pastillas Aromaforce Pranarom

Les pastilles d'Aromaforce son una bona combinació per aquelles persones que a part de la tos, hi ha una irritació important de la  gola.  Son comprimits per dissoldre a la boca, amb acció antisèptica i anestessiant molt potent. És al mateix concepte que la clorhexidina (desinfecant d'origen químic) més lidocaína (anestèsic químic), però amb ingredients 100% naturals.  Recomanem un màxim de 5 comprimits per xupar al dia. No apte amb embaràs, ni lactància, ni menors de 6 anys.

 

crossmenuchevron-right