No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Xerrada: Mites i tabús sobre la Sexualitat a la tercera edat

Xerrada sexualitat

Et convido a la Xerrada que juntament amb  l'Associació de dones Alba hem organitzat per parlar sobre els Mites i Tabús sobre la Sexualitat en l'edat adulta.

A vegades tenim al cap coses sobre la Sexualitat que hem sentit sempre, o que hem llegit, o d'aquelles que tothom sap... i que resulta que no són veritat. A la vegada, podem tenir pors de coses que no tenen cap sentit. O exigir-nos coses impossibles.
- Amb aquesta xerrada volem fer un repàs als principals mites i falses creencces que fan que la nostra vida sexual ens faci patir o no la disfrutem tant com podríem, amb especial ènfasi a la sexualitat en l'edat adulta, fugint dels falços mites que l'edat adulta és una edat assexuada.

  • La Clara Sans a més a més de ser farmacèutica de la casa porta un blog sobre sexualitat enfocat especialment al paper de dona www.sexoconsalud.com.

La salut va molt més enllà de l'absència de la malaltia, té a veure amb un benestar físic i emocional. Cal apendre que la sexualitat juga un paper molt important.

  • L'Helena Boadas és llicenciada en Filologia i Màster en Sexualitat i teràpia de parella. Té consulta privada a Girona i a Salt i es dedica, a més a més, a tasques de divulgació. En aquesta línia, col·labora al suplement de salut del Diari de Girona amb un article sobre sexualitat i relacions de parella setmanal i és col·laboradora al programa Tal dit, tal fet, de Fem Ràdio, amb l'espai Fem l'amor i no la guerra. A més a més de redactar periodicament articles en el blog de Sexo con Salud.

Des d'aqui us convido a venir, se que les vostres agendes estan plenes però us animo a fer-li un forat a la vostra Sexualitat.

Dimecres 1 de Juny a les 19:30h a l'IMPC d'Olot. (davant la TEISA)

[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right