No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

xerradaSexualitat

Xerrada Sexualitat

A vegades tenim al cap coses sobre la Sexualitat que hem sentit sempre, o que hem llegit, o d'aquelles que tothom sap... i que resulta que no són veritat. I que ens juguen males passades a l'hora de gaudir de la vida sexual. A la vegada, podem tenir pors de coses que no tenen cap sentit. O exigir-nos coses impossibles. Per això el motiu d'aquesta xerrada. Creiem que pot ser molt positiu desmontar mites i posar les realitats sobre la taula amb un tema tan tabú com és el Sexe. Gaudirem de la sabiduria i claretat de l'Helena Boadas, Sexóloga i col.laboradora del blog SexoConSalud. 

Com molt bé diu l'Helena, aquesta xerrada té l'objectiu fer baixar la sexualitat dels núvols a terra. Desmuntarem falses creences i explicarem quatre punts que ens poden ajudar a entendre més bé com funcionem al llit. 
Des d'aqui us convido a venir, sé que les vostres agendes estan plenes però us animo a fer-li un forat a la vostra Sexualitat.
Xerrada MITES I PORS SOBRE LA SEXUALITAT
Dijous 2 de Juliol a les 19:00h de la tarda a la mateixa Farmàcia
APUNTA'T 
Inscriu-te directament aqui!![vc_column width="1/1"][dt_contact_form fields="name,email,telephone" message_height="6" required="name,email,telephone" button_title="Apunta't" button_size="small"][/vc_column]
crossmenuchevron-right